door Pierre Ghislain         Datum
 
 

In maart verzamelen de Rode Duivels voor een oefenpot tegen Saudi-Arabië. Het zal iedereen dan benieuwen of Radja Nainggolan de selectie haalt.

De Rode Duivel was er in november na twee niet-selecties opnieuw bij, maar kwam met de jaarwisseling weer negatief in het nieuws. De vraag is of bondscoach Roberto Martinez het voorval op oudejaarsnacht meeneemt in zijn selectieprocedure.

Nainggolan hoopt alvast op een plaats in de WK-selectie. “Ik zou heel graag mee naar Rusland gaan, maar dat hangt niet alleen van mij af. De coach maakte al keuzes waar ik het niet volledig eens mee was, maar dat maakt deel uit van het spelletje. Ik kan alleen maar mijn best doen”, zegt Il Ninja bij Seigneurs du football.

“Ik probeer me bij de Rode Duivels te gedragen zoals bij mijn club”, gaat Nainggolan verder over de relatie met Martinez. “Ik weet niet of het sportief of extra-sportief is. Wat men er allemaal bij betrekt, maakt mij wel een beetje moe. Ik wil geen onderwerp zijn van een conflict. Ik ga er alles aan doen om het WK mee te maken. Het zou erg zijn om mijn carrière af te sluiten zonder wereldbeker.”

Reageer op dit artikel

avatar

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord met het privacybeleid van WK 2018 te raadplegen via de link hierboven). *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Inschrijven  
Abonneren op